LA BARTRALa Bartra:
La Bartra, situada al cor de les muntanyes de Prades -Tarragona- a una altitud de 725 metres, és un d'aquests llocs especials on la natura no ha mirat prim a l'hora de crear formes capricioses: barrancs, cingles, turons, torrents i fonts s'entrellacen en perfecta harmonia i senzillesa.

Esplèndid escenari on la llum, la verdor, l'aigua, la quietud, l'entorn salvatge i el clima suau, fan que cada dia estiguem més motivats per donar a conèixer aquest espai i compartir-lo amb aquelles persones sensibles i respectuoses amb el medi ambient.


 Tots o la gran majoria de ciclistes, coneixem la mítica i/o dificil i exigent pujada de la Bartra fins als plans de Rojals. Són aproximadament uns 7 Kms de pujada constant, part en asfalt fins al Mas de la Bartra i part per pista. És una zona boscosa, però molt solejada durant l'estiu. 

En moltes marxes i rutes de la zona, fan servir la pujada de La Bartra com a part del reclam i la defineixen com a una de les parts més dures del circuit i exigents tan fisic com mentalment. A més a més si afegim la meteorologia de la època del any.... ÉS UN REPTE!!!!!!

Degut que aquest any la pujada cau en ple mes de juliol, esperem que la temperatura en aquella zona sigui bastant elevada, per això a tothom que tingui temps de pujar-la i disfrutar-la, al final de la pujada els hi espera un avituallament només líquid per recuperar forces per poder disfrutar de la baixada. Cal recalcar, que la pujada cap a la Bartra la limitarem a una hora de pas, aproximadament a les 12 del migdia, llavors tothom que vulgui continuar la ruta, serà desviat cap al nou senderó del final del arlequí.

Esperem poder comptar amb alguna sorpresa més per animar a tothom en la pujada a la Bartra i fer-la més fresca i "fàcil" per tots els participants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada